Slide thumbnail

Pimetra Productions AB

Teknik Utbildning Produktion

Pimetra Production AB är ett prisbelönt videoproduktionsbolag som är specialiserade på filmproduktion, dokumentärer, företagsreklamfilmer, reklamfilmer och animation för webben, TV och sociala medier. Företaget besitter över tjugo års erfarenhet av analog och digital medieproduktion samt utbildning inom film- och videoproduktion.

Nästa

Kameror Filmutrustning Ljud Ljus

Produktion

och postproduktion

allt under ett och samma tak

Från idé till färdig produktion. Vi utvecklar det kreativa och sköter allt produktionsrelaterat. Vi är med dig i alla steg av produktionen, från skrivbord till redigeringsbord. Vi erbjuder fullständiga koncept, manus, inspelning, produktion, pre-produktion, postproduktion/ efterbearbetning, redigering, ljuddesign, grafik och animering, färgkorrigering och speakerröster.

Manus Produktionsteam Inspelning

Nästa

Professionell film

och multimedia produktioner

i en mängd olika genrer

Bolagets absoluta specialitet är att skapa aktuella dokumentärfilmer med stark social prägel och visuellt beskrivande av särskilda företeelser. Olika utmaningar kräver olika lösningar. Vi sköter allt produktionsrelaterat. dvs. från manus till ett klart projekt skräddarsyr vi lösningar för er.

Nästa

Redigering Färgkorrigering Voice-over

Vi skapar och bevarar

våra produktioner

för kommande generationer!

De revolutionerande förändringarna i teknikens värld sker i högt tempo. Av denna anledning är vi utrustade med morgondagens teknik redan idag.

Tillbaka till start

3D-modellering Animering Animering VFX

Slide thumbnail

OM OSS

START

VÅRA TJÄNSTER

UTBILDNING

PRODUKTIONER

©2023 Pimetra Productions AB

Besöksadress: Algatan 17. 23142 TRELLEBORG

Org.nummer: 559322-0360

Tel: +46720414773